Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Sociala medier

Vill du skapa skräddarsydda annonser anpassade till ditt företags målgrupp som ger effekt? Börja annonsera i sociala medier!

Sluta betala för dyra hel, halv eller kvartssidor i traditionella papperstidningar och lägg istället pengarna på skräddarsydd annonsering på Facebook och Instagram som garanterar att du når ut till rätt målgrupp.
Vi hjälper dig med att skapa och bibehålla en närvaro i ditt företags sociala medier.

 

Nedan ser ni ett urval av de tjänster som vi erbjuder.

 

 

Företagssida på Facebook

Fyra av fem svenskar och hälften av världens befolkning finns på Facebook. Det är inte bara smart att finnas på Facebook som företag, det är en självklarhet. Med en företagssida på Facebook kan du annonsera till rätt målgrupp, kommunicera med dina kunder, dela med dig av saker som händer i branschen och ditt företag samt anordna tävlingar för att engagera dina följare och kunder.


Facebook erbjuder unika verktyg som gör att du kan målgruppsanpassa din annonsering. Når du rätt målgrupp är möjligheterna sedan stora att dessa hjälper dig att sprida ditt företags budskap vidare. Idag råder det hård konkurrens i alla branscher vad det gäller att synas och nå fram till kunder. Med rätt kunskap, tålamod och en vilja att våga prova sig fram kan ditt företag skörda stora framgångar i sociala medier.

Vi hjälper er till en bekväm vistelse på Facebook. Från start till mål.

 

 

Företagssida Instagram

Genom en företagssida på Instagram så syns ditt företag i det sociala mediet som växer snabbast av alla just nu. Instagram erbjuder också unika annonseringsverktyg som möjliggör för dig att nå ut till din målgrupp, både på ett roligt och effektivt sätt.
På Instagram är det bilden som är i fokus. Följarna eller kunderna ska helt enkelt inspireras av ditt företags produkter eller tjänster genom de bilder ni publicerar. Det är därför viktigt att välja bilder med omsorg och som ni anser tillför ett värde för era följare.
Skapa en företagsprofil på Instagram och kom igång med annonseringen. Vi hjälper er från start till mål.


Finns ditt företag redan på sociala medier?

Vi skippar det första steget och hoppar direkt till nästa steg där vi gör en analys av er nuvarande närvaro i de sociala medierna. Utifrån nuläget samt era behov och önskemål tar vi fram en digital kommunikationsplan som syftar till att fungera som ett stöd i ert arbetet att skapa en närvaro i era sociala medier.

 

Vi hjälper er även med

- Företagssida på Twitter
- Företagssida på Linkedin
- Företagssida på Youtube


Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt kanal för er målgrupp och era behov. Hör av er så kommer vi tillsammans fram till vad som passar bäst för just ditt företag.


Vi finns med er, från start till mål!

 

Varför ska ditt företag finnas på sociala medier?

 

Effektiv annonsering

Målgruppsanpassa din annonsering och justera annonser i realtid om det skulle behövas. 
Annonsering i sociala medier är både effektiv och garanterar att du når ut till rätt målgrupp.

Syns där dina kunder finns

Idag använder i stort sett alla svenskar sociala medier. I dagens allt mer digitaliserade samhälle där konkurrensen om kunderna ökar så blir det än viktigare att synas i den kanal din målgrupp finns.

Kunder söker på ditt företag

Det blir allt vanligare att kunder söker efter företag på sociala medier innan de besöker företagets webbplats. Finns du inte på sociala medier är risken därför stor att kunden väljer något annat företag, kanske din konkurrent.

Varumärkesbyggande

Det gamla talesättet ”syns du inte, finns du inte” är kanske något uttjatad. Den är dock högst väsentlig vad det gäller sociala medier. Syns du inte där din målgrupps finns, finns heller inte ditt företag. Genom att synas i sociala medier stärker du ditt företags varumärke och möjligheterna till att växa blir större.

Kommunicera med dina kunder

Svara på kunders frågor, recensioner eller klagomål snabbt och effektivt. Hög tillgänglighet och snabb service stärker förtroendet för ditt företag.

 

Kontakta Viktor, vår digitala kommunikatör/marknadsförare, för att diskutera hur vi kan hjälpa er:

Mail: viktor@entos.se

Telefon: 0510-269 90