Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

  1.  

Sociala medier

Vår tjänst inom sociala medier är tydlig och går ut på att du som kund ska lyckas med att nå ut i dina sociala medier, genom att göra så lite som möjligt. Vi sköter helt enkelt allt, från planering till rapportering. Efter varje månad tar du beslut om du vill fortsätta med tjänsten eller inte. 

Vårt Sociala Mediapaket bygger på 5 enkla steg:

  1. Planering : Vi lär känna dig och ditt företag, diskuterar innehåll/kampanjer och lär känna er målgrupp etc. för att gemensamt komma fram till vilket innehåll ni vill lyfta i era sociala medier.
  2. Produktion: Vi kommer ut till er för att fota, filma, intervjua eller göra annat som krävs för att samla in material till det innehåll vi tillsammans kommit fram till.
  3. Redigering: När allt material är klart planerar vi samtliga inlägg och schemalägger dessa i de publiceringsverktyg som finns.
  4. Dialog: En följd av ökad närvaro i era sociala medier är att fler kommer att engagera sig i ditt innehåll och således i ditt företag. Vi sköter all dialog och gör detta i samråd med er.
  5. Rapport: I slutet av varje månad sammanställer vi en rapport som visar resultaten av samtliga inlägg.

 

Klicka på bilden för att läsa mer om paketet

Syftet med paketet är att det ska vara enkelt för dig som kund att förstå vad det är du köper och vad du kan förvänta dig av tjänsten. Vi är naturligtvis flexibla och anpassar tjänsten utifrån dina behov om så önskas. :)  

 

Varför ska ditt företag finnas på sociala medier?

Effektiv annonsering

Målgruppsanpassa din annonsering och justera annonser i realtid om det skulle behövas. 
Annonsering i sociala medier är både effektiv och garanterar att du når ut till rätt målgrupp.

Syns där dina kunder finns

Idag använder i stort sett alla svenskar sociala medier. I dagens allt mer digitaliserade samhälle där konkurrensen om kunderna ökar så blir det än viktigare att synas i den kanal din målgrupp finns.

Kunder söker på ditt företag

Det blir allt vanligare att kunder söker efter företag på sociala medier innan de besöker företagets webbplats. Finns du inte på sociala medier är risken därför stor att kunden väljer något annat företag, kanske din konkurrent.

Varumärkesbyggande

Det gamla talesättet ”syns du inte, finns du inte” är kanske något uttjatad. Den är dock högst väsentlig vad det gäller sociala medier. Syns du inte där din målgrupps finns, finns heller inte ditt företag. Genom att synas i sociala medier stärker du ditt företags varumärke och möjligheterna till att växa blir större.

Kommunicera med dina kunder

Svara på kunders frågor, recensioner eller klagomål snabbt och effektivt. Hög tillgänglighet och snabb service stärker förtroendet för ditt företag.

 

Kontakta Viktor, vår digitala kommunikatör/marknadsförare, för att diskutera hur vi kan hjälpa er:

Mail: viktor@entos.se

Telefon: 0510-269 90