SUPPORT

E-post i Android

För att lägga upp din e-postadress på din Android mobil behöver du följa nedanstående steg, då skall allt funka...
1. Starta applikationen "E-post".

2. Gå till inställningar och tryck "Lägg till konto" alternativt välj "Lägg till konto" direkt.

3. Fyll i din E-postadress och ditt Lösenord. Tryck därefter Nästa.

4. Välj "POP" eller "IMAP".
Oavsett vad du väljer så skall värdnamnet börja med pop

5. Fyll i ditt namn och din E-postadress samt lösenord från dokumentet med användaruppgifter du fått av oss.
Lämna de övriga inställningarna som de är på bilden.

6. Under "Server för utgående e-post" skriver du in samma inloggningsuppgifter som för inkommande e-post.
Fyll även i de andra inställningarna precis som bilden nedan.

7. Tryck nästa.

8. Döp E-post kontot och fyll i namnet som ska visas i utgående mail.

9. Klart!