LEDIGA JOBB

Vi söker webbdesigner på hel- eller deltid

Vi är ett lidköpingsbaserat företag som fokuserar på att hjälpa våra kunder till en behaglig tillvaro på internet. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka.

Tjänstebeskrivning
Som webbdesigner kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att designa och utveckla hemsidor i WordPress. Andra förekommande arbetsuppgifter är att skapa trycksaker och att hjälpa till med support över telefon. Du kommer ha en dialog med både befintliga och nya kunder. För rätt person finns det stora möjligheter att växa i företaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en känsla och blick för design samt är en stjärna på WordPress och vill jobba med utveckling av hemsidor. Har du tidigare arbetserfarenheter samt kunskaper i CSS är det ett stort plus. Det är även meriterande om du har kunskaper i sociala medier, mediaproduktion (foto/video), sökoptimering, digital marknadsföring och Google Analytics. Att du kan svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du hög arbetsmoral och är lösningsorienterad. Du är självgående, kreativ och nyfiken. Vi söker dig som brinner för utveckling av hemsidor och som älskar utmaningar. Då du kommer ha kontakt med våra kunder behöver du vara bra på att kommunicera, vara pedagogisk och lyhörd.

Vi lägger stor vikt vid kunskap, personligt driv och engagemang.

Sista ansökningsdag: 30/9-19
Tjänsten tillsätts löpande, så vänta inte med din ansökan.
Ansökan görs via formuläret nedan, ansökningar via mail undanbedes.
I din ansökan vill vi att du skickar med exempel på hemsidor du skapat.

Alla frågor hänvisas till Mårten Sondén.
E-post: marten@entos.se
Telefon: 0510-59 00 91

Krav
Kunskaper i WordPress
Känsla för färg och form/design
Svenska i tal och skrift